Followers

Monday, October 1, 2012

Kini Baru Ku Sedar...


Hari minggu...aktiviti yang sesuai untuk bercucuk tanam...lalu kereta dipandu menuju nurseri yang berhampiran dengan rumah bonda...setelah selesai membuat pilihan...seorang remaja yang juga merupakan pekerja 'part time' memasukkan barang-barang dibeli ke dalam kereta...

Remaja: Nanti saya masukkan ye pakcik...

Aku : (Dalam hati : Pakcik dipanggilnya aku...huhuhu!) Kamu ni anak siapa ye?

Remaja : Anak Z...cucu A..duduk kat Jalan D.

Aku : Oooo...ayah kamu tu dulu masa sekolah rendah satu kelas...kirim salam kat dia ye....terima kasih...PAKCIK balik dulu....




7 comments:

joijoi80 said...

HAHAHHA..X SEDAR YA UMUR DAH MENINGKAT

Aku Bapak said...

alhamdulillah akhirnya berpijak pada bumi yg nyata..heheh

farra farhana said...

salam, nak tanya. ada tak rumah untuk disewa di behrang 2020. kami amat memerlukan. tq :)

DUN Behrang 2020 said...

joijoi80 ~ tu la...rasa mcm baru habis sekolah je...

DUN Behrang 2020 said...

Aku Bapak ~ selalu sgt terawang2..tu la pasal...hahaha..

DUN Behrang 2020 said...

Farra Farhana ~ Alamak...lama tak update blog..maaf ye!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)