Followers

Tuesday, November 11, 2008

Tahniah Kak Long!

Sabtu memang dinanti-nantikan sebab hari cuti...(kena lak dok kat Cameron macam One Z, fuyoooo best tu!) biasanya time ni cik ayang masak sedap-sedap (sebenarnya lebih banyak drp biasa dan warna warni, tu yang nampak lebih sedap) almaklumlah...punya kesempatan untuk lebih lama di dapur. Tapi Sabtu ni nampaknya aku kena temankan Kak Long untuk menerima hadiah sempena Hari Kecemerlangan kat sekolah agama. So, hari ni beli lauk kat Ocu Ami je la... ikan keli bakar cicah air asam (resepi istimewa)...pergh!!!

Gambar hiasan: Yummy!


Kalau bukan kita siapa lagi yang akan memartabatkan tulisan jawi ni...tak gitu? Ha alif ro ya...sila sambung, siapa cepat dia dapat....hadiah lumayan menanti anda!

Kak Long dapat no 4 tapi tak pe...tahun depan cuba dapatkan tempat yang lebih baik, yakin boleh!!!

Khas untuk Kak Long daripada ayah, ibu, Solihin, Syakir dan Malihah.

DUN: Bangga sebab dapat temankan Kak Long seawal jam 8.00 pagi seperti dalam surat pemberitahuan walaupun majlis sebenar berlangsung jam 9.30 pagi.

4 comments:

ONE ZABA said...

kalau nak tau best atau tidak dok kat cameron time cuti...dtg la....tension wooo... jalan jem...barang jadi mahal.... sila la ke mari

DUN A. RANI said...

yer ker bro?...teman dok terbayang sejuk dan beningnya cameron waktu pagi...x terpikir lak psl jln jem etc...kalo gitu teman kena dtg time x cuti la ye....

sonata anak kancil said...

Tahniah, bijak anak bapa!Ibu pun sama...No.tak penting - semua berderet A, no ke berapa pun tak pe...

DUN A. RANI said...

Terima kasih sonata anak kancil...semua A tu la yg mengubat "luka lara"...alhamdulillah!