Followers

Saturday, August 28, 2010

Umpama Mimpi Dalam Mimpi...

Selasa lepas usai tugas 'wajib' disempurnakan...aku bersiaran secara atas talian sambil mengemaskini blog sekolah - antara 'tugas khas' aku yang kadangkala menjadi bahan gurauan rakan-rakan yang sengaja kononnya tidak berpuas hati dengan kesempatan masa yang aku perolehi...

Dan kebiasaannya ketika itu juga aku turut mengaktifkan sama fb dan ketika itulah aku menerima satu sapaan melalui 'chat box' yang tertera nama Baggio Daharun atau lebih dikenali sebagai Baggio Damasutra...ye betulllll...penyanyi Kumpulan Damasutra tu...


Masih terkejut dengan sapaannya...ada antara rakan-rakan yang membuat spekulasi masing-masing sama ada Baggio punya rencana untuk mempelawa aku berduet dalam album terbarunya atau ???

DUN: Apapun Baggio sempat meninggalkan nombor telefonnya untuk dihubungi...

21 comments:

kakngah said...

bagio tu asal dr mukim batang padang eh???

Bapak said...

member sekampung eh?

oklah kalau duet dengan DUN...heheh

LiNda said...

..Tanggisan dalam ketawa ,
sendu sendan
menjadi syair kita ..

saya ingat betul lirik lagu ini . Zaman belajar dulu .

DUN Behrang 2020 said...

To kakngah:

Dia orang tanjung malim...

DUN Behrang 2020 said...

To Bapak:

Bukan member...walau kami sebaya...tp dia di sekolah lain...tau macam tu jer sbb dia popular...

Kalo berduet alamat tak laku la album...hihihihi...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Terasa ingin kusentuh... bayanganmu walau hanya seketika cuma...

Selalu gak lagu dia jd pilihan kalo berkaraoke...hahahaha! Tp itu dulu2 la...

iina said...

Cikgu sebalamat berpuasa dan berhari raya ye.. apa khabar perumahan kita hehehe... ;) kot dia nak ajak buat album pun ok pe.. kan ari tuh dah menang juara masa hari guru hehehe

Pak Shake said...

sebut Bagio nie teringat Roberto Baggio pemain bola Italy tu

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Perumahan kita ok...dok intai2 gak rumah yg mana satu tp masih belum bjumpa walau rumah tak bnyk mana...

Juara hari tu psl 'markah' kesian je...hahahaha!

DUN Behrang 2020 said...

To Pak Shake:

Mak bapak Roberto Baggio dulu peminat Baggio Damasutra ni...tu yg dia buh nama tu...hihihi!

Catwoman said...

Salam Cik DUN....

Sampaikan salam daku buat Kanda Bagio itu ye......minat woooo kat dia masa zaman sekolah menengah dolu kala.

:)

Ku Tak Sempurna said...

baggio byk berlakon skrg... hurmmm... apakah??



.
.


:D

Ku Tak Sempurna said...

baggio byk berlakon skrg... hurmmm... apakah??



.
.


:D

ONE ZABA said...

aku pun kenal bagio tu...cuma dia je yg tak pernah kenal aku ni.

DUN Behrang 2020 said...

To Catwoman:

Maap le yer...segan le pulak nk sampaikan salam tu...'menggeletar' tak ilang lagi...kalo dia 'say hi' lagi nnti boleh le...

DUN Behrang 2020 said...

To KTS?

Apakah apa? Ko ni saja je bikin surprise...!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Tapi dia kata dia kenal ko la bro...konpius gak aku!!!

Rashid said...

wah!! tabikle.. DUN jangan lupa bila dah kuar album nanti k.

Sedang bayangkan DUN berduet ngan bagio kat atas pentas.. dan bayangkan juga jutaan peminat melaungkan nama DUNNNNNNNNN... hehe.

ckLah@xiiinam said...

Selamat hari raya DUN!

Fealanchiey said...

cikgu ni peminat bagio eh?
Dekat sktm ade anak sedare bagio .

Nurul Ashikin said...

ta sangke cikgu minat gak kat bapak sdare sye...huhu :)