Followers

Friday, November 20, 2009

Di Kala Asmara Lepaskan Layarnya

Lama kan aku 'mendiamkan diri'...bukan sebab lupa password seperti yang didakwa, atau masuk workshop bagai diduga jauh sekali melawat mangsa banjir bagai dikata...tapi aku sebenarnya kelemasan dalam kebanjiran tugasan yang mengganas hujung-hujung tahun ni...namun semalam aku ambil keputusan untuk bercuti kerana ini...

Abang Ngah ketika 'digraduankan'...

Abang Ngah dan rakan-rakan ketika membuat persembahan...

Kak Long ketika menunggu giliran untuk menerima hadiah...

Terbaik mata pelajaran BM (Pemahaman) dan Sains Tahun 2...perlu gandakan usaha!

Anak buah (Hakim)...tempat pertama Tahun 3 dengan 7 mata pelajaran terbaik...tahniah!

Anak buah (Ridzuan) dengan 2 mata pelajaran terbaik (English & Matematik) dan UPSR 4A 1B...tahniah!

Ada seorang lagi anak buah (Farhan) dengan kedudukan dalam kelas nombor 4 keseluruhan tapi disebabkan tiada terbaik dalam mata pelajaran maka tahun ni 'direhatkan' daripada naik ke pentas...apapun Farhan tetap terbaik!!!

Dan kesibukan aku berterusan lagi terutama menjelang minggu hadapan kerana Cik Ayang dijangka bersalin anak kami yang ke-5...semoga semuanya berjalan dengan selamat... Amin!

DUN: Di kala asmara lepaskan layarnya dalam musim hujan...huhuhu!

30 comments:

kuIna LadyInRed said...

hahaha sy pun ingat tuan rumah terlupa kata kunci.. rupanya kebizian menjadi bapa mithali

azlanlin said...

Ucapan TAHNIAH atas kejayaan berganda.

Moga-moga ada tempatnya asmara untuk melepaskan layarnya. Harap-harap tiada layar-lara yang berkumandang mengusik jiwa. heheh.. Sesekali nak jiwang brooo...

DUN Behrang 2020 said...

To KuIna:

Nak wat camner...'rutin'...hehehehe!

DUN Behrang 2020 said...

To azlanlin:

Aku tau ko mmg dasat gak kalo jiwang2 ni bro...tgk senyum pun dah tau...hahahaha!

ONE ZABA said...

yang bakal kena banjir tu...siap-siap la duduk di asrama...

Shifu67 said...

errr... bz ke pasal kes beku musim hujan....

Bapak said...

ucapan tahniah berganda buat DUN!

kakngah said...

fuh!!! tajuk n3 sungguh menikan kalbu...
kehkehkeh!!
tahniah buat sume kaum kerabat DUN
wah... nak naik pangkat 1 calit laei ni....

DUN Behrang 2020 said...

To one Z:

Dok asrama apalagi...makan nasi lauk ikan jaket le...

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Lom sampai tahap beku lagi bro...tak tau le kalo lama2 skit nnti...

DUN Behrang 2020 said...

To Bapak:

Terima kasih...popular lak perkataan berganda kat sini....

DUN Behrang 2020 said...

To kakngah:

Lopeh secalit laei ni nk tunggu orang lain pulak dapek calit...sapo la agaknyo yo!

xiiinam said...

....minggu ni musim hari anugerah dan konvo si kecil...

Tahniah buat anak-anak...
Dan tahniah bakal menerima anak ke 5.(tak palah ckLah mengalah...cukup dengan 4 je, sebab nak bagi kau menang...he..he) Semoga selamat ...

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Terima kasih sebab bagi laluan...tin tin pon ponnnn...rejeki jgn ditolak, Hehehe..!

Shifu67 said...

sah laa... ada yg keras beku dalm musim hujan lepas ni..... hahaha

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Kalo berjemur atau berdiang...tak beku sangat kot...suka lak aku dengar lagu 'sampai hati' time gini...

Zyma Saad said...

Salam Dato Seri DUN...

Lama ko hilangkan diri ekkkk.
Baru skrg aku nampak kelibat ko.
Huhuhuhu.....

Tahniah BERGANDA-GANDA utk ko ye.'
:)

Che' Pit said...

hmm makin bz le pasni..
Tahniah, tahniah tahniah...

ikan jaket? hmm mmg klasik tul kenangan kat asrama, hahaha..

LiNda said...

wahhh... sampaikan anak buah pun nak enter frame . Bagus.. perkara yang baik perlu diwar-warkan ..


and tahniah gak utk awak ... utk kesemuanya lah .

DUN Behrang 2020 said...

To zyma:

Terima kasih...pasal korang gak la aku 'keluarkan diri' ni...walaupun dalam kesibukan yang memanjanggggg!

DUN Behrang 2020 said...

To Che' Pit:

Biasanya yg dok asrama je tahu ikan jaket tu...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Bukan saja nak enter frame...ada yang mak ayah depa dok jauh...perantaraannya blog ni le...lagipun asyik tuan tanah dan ahli keluarga je masuk internet...hahaha!

Rashid said...

Tahniah.. itu tanda ada pertalian darah yang 'genius'. hehe

Ohya Moga semuanya selamat..

GPI SKSV said...

salam..

Tahniah.. tahniah..

nanti kalo dah tmbh ahli.. boleh la lawat showroom Alza kat dpn Petronas tu..

hehehe

DUN Behrang 2020 said...

To Cgu Rashid:

Terima kasih kerana mendoakan yang baik2...hati2 musim banjir ni ye!

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Lom tambah ahli lagi dh p tengok...saja nak meramaikannnn...mantap!

ku tak sempurna said...

tahniah...

ngatkan ko yg naik atas amik hadiah..

hihihi...

.
.
.

kenapa asmara nak lepaskan layar?? errr?? apa2 aje laaaa..

semut api said...

perrrghh tajuk entry...nostalgia bebbb..

tahniah untuk anak2 yg berjaya sbg pemankin masa depan..

~slamat hari Raya~

DUN Behrang 2020 said...

To KTS:

Kalo ada kategori ibu bapa 'cemerlang, gemilang, terbilang'...nk gak aku naik pentas tu...

Ko kena tgk lak asmara tu nk lepaskan layar kaler ape...huhuhu!

DUN Behrang 2020 said...

To semut api:

Dasat nostalgia lu tu bro...hahaha!

Slmt hari raya...