Followers

Friday, December 4, 2009

Penantian...

Tempoh yang lama aku tak kemas rumah...

Hari ini sepatutnya aku menghadiri satu mesyuarat berkaitan dengan Pesta Sukan Badan Kebajikan yang bakal berlangsung akhir bulan nanti. Sebaik bangun tidur pagi tadi, Cik Ayang beritahu ada tanda-tanda kelahiran dan aku memutuskan untuk standby...lantas aku maklumkan kepada pihak 'berkenaan'...

Aku tengok Cik Ayang masih lagi 'rilex' dan aku dengan rilex gak buka laptop dan cuba nak kemas rumah yang dah bersawang ni...sambil menziarahi rumah rakan2...macam2 ada...ada yg kena 'rompak'...sabor banyak2 ye Na...ada yg dapat result memberangsangkan (Lan & isteri), ada yang buka kelas masakan...(apa resepi hari ni bro shifu?) dan macam-macam lagi...

Cik Ayang masih lagi steady...dan aku kena tunggu sehingga dapat isyarat untuk menghantarnya ke hospital...


DUN: Ujan lak tuuuu....pekena kopi O panas syok gak ni..

32 comments:

xiiinam said...

Sabar menunggu...




Semoga semuanya selamat.....
Salam buat ckAyangnya...
'Selamat berjuang!'


Push kuat kuat ya! :)

Shifu67 said...

cakar dinding la ko lepas ni...

semoga semuanya selamat

Che' Pit said...

dub dab
dub dab

berdebar2 gak ni..
moga selamat semuanya..

hmm time sejuk2 mcm ni, kena puasa.. hehehehe... cian dia..

Jasnia said...

Alhamdulillah...Dah sampai masa baby nak lihat dunia. Semoga segalanya selamat, insyaallah :)

semut api said...

wahhh...tahniah bro..

gua tumpang gembira...berapa kali jadi bapak nih?

julietchun said...

moga semuanya selamat.
makin bersawang ler blog ni sebab tuannya sibuk jaga baby baru plus baby lama yg dah sedia ada tu,hehehehhehe.

kakngah said...

tahniah... semoga semuanya slmt.

eerr... tetibe jek rasa cam nak ada baby blk.. hihihihi!!

ONE ZABA said...

jangan lupa beli biskut...cicah sodap tu.

kami doakan agar semuanya selamat...

ONE ZABA said...

selamat berpuasa...

Zakaria Abdullah Sani said...

Udah ke.....!!??? Tahniah !!!????
Lelaki perempuan........!!!?????????
Bertambah le ... kesabaran didada.....Rezeki melimpah ruah le....


Selamat dari saya..kejiranan Mu.....zas sekeluarga.

Bapak said...

alhamdulillah, masanya semakin tiba untuk kehadiran orang baru.

Bapak doakan semoga semuanya selamat...

Rohim@Rahim Bin Ngahat said...

Tahniah atas kelahiran anak yang kelima... :)

LiNda said...

wahhh.. tahniah !

moga dengan kehadiran 'orang baru' akan menceriakan lagi kebahgiaan awak sekeluarga. Aminnnnnn...

GPI SKSV said...

tahniah.. lahir semalam rasanya.. kalo tak silap..

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Cik Ayang kirim salam kembali...

Alhamdulillah...sekali push je...mungkin sebab sominye ada disisi...

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Dinding simen la bro...ada yg lembut skit tak nk di cakau? Tentu ada pengalaman...kan?

kuIna LadyInRed said...

mesti berdebar2 gak kan...

moga semuanya dipermudahkan...

DUN Behrang 2020 said...

To che Pit:

Terima kasih sbb sama merasai debarannya...

Terima kasih gak sbb ucapan 'slmt berpuasa' tu...abis musim ujan raya le bro...ngeh x 3!

Orang sana tu takkan nak 'puasa' memanjang..!

DUN Behrang 2020 said...

To Jasnia:

Terima kasih Na...alhamdulillah semua selamat...

DUN Behrang 2020 said...

To semut api:

Terima kasih bro...anak ke 5 nie...lu bila lak bro...jgn tunggu lama2...gua pun nak ucap gak bro!

DUN Behrang 2020 said...

to juliet:

Terima kasih...dah gitu adatnye...bersawang skit2 je kot...hehehe!

DUN Behrang 2020 said...

to kak ngah:

Timo kasih la yo...

Err time ujan2 ni mmg sosuai nak pikir psl anak kocik ni hah ngah...terapi percumo!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Biskut tu awal2 lg dah beli...mcm2 biskut ada...terima kasih ye atas ucapan bulan puasa yg mulia tu...

DUN Behrang 2020 said...

To ZAS:

Terima kasih drp kami sekeluarga...leh le kawan ngan sofea...main anak patung..!

DUN Behrang 2020 said...

To Bapak:

Terima kasih...debarannya tetap sama walau dh ada pengalaman sebelum ni...alhamdulillah semuanya sihat!

DUN Behrang 2020 said...

To Cgu Rohim:

Terima kasih...teruja bila tgk 'org hebat' bg komen ni...terima kasih sbb sudi jenguk blog...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Amin...harap2 begitu la...untuk awak juga dengan angin baru kat sana...

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Terima kasih...ya, anda betullll!!! Nak hadiah ke? Kena daftar Kunci Khazanah musim 5 dulu....

DUN Behrang 2020 said...

To KuIna:

Berdebar tu semestinya...tp pengalaman lalu banyak mengajar segala...

Alhamdulillah, semua dipermudahkan...

Sheikh Azmie said...

dapat adik ker nie Bro ? tahniah2 !

DUN Behrang 2020 said...

To sheikh:

Kak Long, Abg Ngah, Abg Lang dan Malihah yg dapat adik...hehehehe!

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情