Followers

Friday, January 9, 2009

"Dapat" Kalendar Daaa...

Petang semalam sebaik tiba kat rumah setelah seharian di Ipoh, aku diberitahu Cik Ayang jiran baru ada "bagi" kalendar kiriman seseorang. Akhirnya...aku dapat gak pegang dan lihat sendiri kalender "pojaan" ramai ni...

Komen aku: cantik, comel, informatif, islamik, mudah dibawa, mudah ditampal pada ruang sempit, warna warni, pendek kata menepati ciri-ciri sebuah kalendar yang baik malah jauh menandingi kalendar "kuda"...leh bagi 4.5 bintang daripada 5 (nak tahu kenapa teman bagi kurang 0.5, hubungi teman), ikhlas ni sebab tak dapat free pun. Sebab bangga dengan pencapaian kawan-kawan di samping memberi sokongan...teman tempah 7 buah untuk diberi kepada lain-lain PKG dalam daerah.

Tak tahu la kalo dalam sehari dua ni terfikir nak bagi kat kengkawan lain lak...kena order lain la pulak...ada lagi ke?

DUN: Nantikan secebis kisah tatkala aku di Ipoh semalam dalam "Sebuah Pertarungan".

3 comments:

Sheikh said...

kalender kuda popular sebab dapat free... itu yg kita kalah, walhal aper la sangat !

DUN A. RANI said...

Hahaha...yg free tu la yg "sodap!" Setuju sgt2! Tak pe la...biar kita fofular dlm kelompok kita dahulu...mawi tu asalnya org ramai tak kenal gak...

GPI SKSV said...

Pada sahabat2 blogger DUN A.RANI yang ingin order kalendar tu.. boleh la tinggalkan pesanan kat blog teman.. shout aje.. http://sksv.blogspot.com/