Followers

Tuesday, August 18, 2009

Apo Kono Eh Jang...

Tag sulung ni datang eh daripado Bicara Santai kulna...agak eh dio tak goma kono tag sorang2...nasib kek Royale Bintang Seromban ni den banyak maso free...

‘3 sebab kenapa aku berblog‘….. ‘why i blog?’


Pertamo :

Sobab den ni hah dikelilingi rakan-rakan blogger yang dasat2 belako...kek sini la den mulo konal...tak konal mano nak cinto...kek sini gak den buleh tepek apo yang den nak tepek...ado den kisahhhhhh!!!

Keduo:

Blog ni dah jadi penghibur den nombor 1...berjayo mengalahkan Dato' CT atau Mawi tu hah...

Ketigo:

Pasal blog ni la GPI SKSV dan Azlanlin datang jongok rumah aku...dan 'percutian' aku ke Cameron Highlands lobih bermakno buleh jumpa lelaki terhangek di pasaran CH!

Banyak lagi sobab eh...tapi yang tukang tag mintak tigo yo...den tulih tigo jo la...kang lobih2 la pulak!



Dongan ini diisytiharkan bahawo tag ini den sangkut dopan pintu shoutbox rumah rakan-rakan yang den raso patut ditag...hehehehe!

DUN: Pagi tadi dibawak eh melawat Istano Seri Menanti...singgah kekUlu Bondul...terkonang kisah dolu2...

16 comments:

ONE ZABA said...

wah, tiga jari tu macam tabik pengakap je....rapatkan jari tu!!!!

LiNda said...

iskk.. takutnya ayat ado den kisahhh!!

Apapun.. tahniah. Saya suka baca blog anda .

xiiinam said...

Bravo....hidup blog DUN Behrang!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Hahaha...dah lama 'tinggalkan' pengakap...tu yg lupa nk rapatkan jari tu...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Nape takut lak tu...biasa jumpa ayat tu ker...

Terima kasih sbb suka baca...sy pun suka baca blog anda...

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Bravoooo untuk kita semua...!!!

sonata anak kancil said...

salam orang perak...bila buleh emas ni - asyik perak aje! hang kena tag ye...aku pong kena gak! (tapi utang dulu )..

Pas ni,ko jawab tag dari aku pulak...

( Aku udah kenal weh ngan En Aziz PKG Kuala Kurau masa kursus kat JB ari tu - he3x, aku tanya sape ko ...so, dia konal beno ngan ko...so ko tanya la dia sape aku nih...)

SITI JAMALIAH BINTI RAMLI said...

Assalamualaikum. Tahniah dan syabas ajolah DUN. Apo2 cito APC dah dapek dah. Ganjaran dan rezeki dari Allah. Tabik 3 jari ,ko 5 jari ko "APO 2 AJO LAH JANG.....!" Yg tentunya ramai kawan dan maklumat.

DUN Behrang 2020 said...

To sonata:

Tak po lah perak tak buleh jadi omeh...nk buek camno...janji den ngan org2 perak lain ni hah sekali skalo leh jadi zamrud, nilam dll...

Hahaha...zaman menjawab tag kaaaa...I followwww!!!

Itu encik Aziz aaaa...super duper woooo...dia talak kenal wa pun tak pa...tp waaa mmg kenal sama dia...tp nasib baik dia kata kenal sama waaaa...nanti jumpa wa tanya dia sapa ini pn sonata yg sure super duper gak!!!

DUN Behrang 2020 said...

To Kak CT:

Waalaikumsalam...Hahaha...idola den dah bg komen ni hah...Alhamdulillah rezeki drp Allah...kerja bukan pasal anugerah pun...kerja sebab kita suka dengan kerja kita...seronok dikelilingi sahabat2 yg sudi berkawan ngan kita dan bkongsi pelbagai maklumat...

Suka tgk akak naik motor ngan abg hari tu...very da romantik...

julietchun said...

penah dating kat ulu bendul ke DUN?kekekekeke.

Zyma Saad said...

Salam ukhwah dari sy...

;) singgah baca ekkkk.

GPI SKSV said...

Salam.. tak sangko lak namo den ado gak masok dlm jawapan ekau...

Yg jauh kito dokek kan..
Yg dokek kito mosra kan...
yg mosra kito seghasikan...

'Serasi Bersamo'

DUN Behrang 2020 said...

To juliet:

Aku budak baik...aku nampak org2 lain je sibuk berdating...huhuhu!

DUN Behrang 2020 said...

To zyma:

Salam ukhwah dari saya gak...tak pe...sila la baca...komen pun boleh!!!

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Ate...mike kan glemer...jejaka idaman malaya...!