Followers

Wednesday, February 18, 2009

Aduh, Sakit Kepala!


Seorang kawan kategori best friend mohon bantuan aku belikan pil perancang dia yang dah lama kehabisan stok. Pil ni kena order sebab tidak dijual di pasaran terbuka...

Kawan : Ko tolong orderkan aku $%@#% satu.

Aku : Wokeh bro!

Selang beberapa minit...

Aku : Bro...dah abis stok la...tak tahu bila ada lagi...

Kawan : Ko bio betoi...aku dah la sakit kepala ni...!

Aku : Nanti kalo ada aku bagitahu la...ko sakit kepala tu makan la panadol dulu...nanti lega laa...

Kawan : Hampeh ko!

Aku : ???

DUN : Salah ke apa aku cakap tu bro Azlan?

13 comments:

ONE ZABA said...

kirim salam kat bro azlan tu. koba kat dia tu...tak yak nak berpil-pil la. belasah je!!!

DUN A. RANI said...

apa lagi bro azlan...komen jgn tak komen...tp n3 tu bukan pasal bro azlan daa...itu kawan kepada kawan kawan aku punya kawan...

GPI SKSV said...

Psst... kalo ada lebih pil tu... bekal sini sikit...

Kekeke...

Ape ni DUN? Bro Lan? Bila nak ngeteh ber3 ?

Hari tu sblm pindah ye ye je...

DUN A. RANI said...

Ni pun bro azlan kena jawab gak...bab2 ngeteh ni bro kena ikut masa bro azlan...teman ok je...(kataku dgn konpiden)

julietchun said...

tumpang lalu, tumpang lalu,slh masuk arini,hahahaha. Dah hilang sakit kepala?,hahahhaa.

dirgee said...
This comment has been removed by the author.
DUN A. RANI said...

silakan...jalan leklok k...lalu je ye...
Nak gak tahu apa koba org tu...ish...nnti la aku tanya kawan kpd kawan kawan aku tu dh ilang ke sakit kepala dia tu...kalau tak ilang gak...sapu minyak angin cap kapak ok kot!

kakngah said...

hehehehe.. pakai jek implan..
tanam bwh lengan..
tak de la stok kehabisan..
kepala pn ringan..

DUN A. RANI said...

Ok gak tu kakngah...tp biasalah kakngah...org lelaki ni pun macam2 gak...ada yg belasah je...ada gak yg cuak dgn kaedah2 yg diperkenalkan ngalahkan pompuan...

To JC : lalu je ye...jgn jeling2!!!

azlanlin said...

Woiii..aku tak bersalah...!!! cuma aku pun main belasah jugak ... hehheh.. tapi kena ingat belasah kena ada 'cara'nya.. heheh

azlanlin said...

To One zaba:

Aku betul2 herann...dalam pada dok belasah, kekadang aku pun kena belasah jugak!!!! hehehhe

azlanlin said...

To GPI sksv:

Ko udah boleh kuar umah ker? Heheheh.. Bulan udah cerah le turrrrr....heheh

DUN A. RANI said...

Bulan udah bisa bicara dong mas...ooo belasah pun ada cara ek? Bila nk perturunkan ilmu belasah ada cara tu?