Followers

Monday, February 2, 2009

ADUN Behrang Letak Jawatan : Tempias

Pagi ni hampir kesemua akhbar utama mengulas "kekecohan" yang berlaku di Negeri Perak gara-gara pengumuman rasmi Speaker Dewan Negeri Perak, V. Sivakumar semalam.

Sebaik sahaja berita melaporkan, aku menerima sms dari sahabat-sahabat yang sengaja "gatal tangan" bertanyakan perkara yang berlaku. Macam le aku ada kat situ...Kebetulan ketika berita dilaporkan aku sedang "mendodoikan" Syakir dan selalunya aku yang tertidur dulu...

Jadi kepada sahabat-sahabat yang lain, korang tatap le akhbar-akhbar hari ni atau search kat google ke...dan kalau korang jumpa blog aku ni terlebih dahulu masa korang search tu...tak dapek den nak nolong! Korang buat-buat singgah je la...jangan lupa bagi ole-ole!

Nanti kalau aku terjumpa YB Jamal, leh le aku tanya-tanyakan macam aku "terjumpa" masa kes rasuah tengah panas dulu tu...tapi kena ada Pak Imam la...

DUN: Tempias sikit je...

2 comments:

sonata anak kancil said...

yang lain tak nak komen...

CUMA: Comelnya anak mak & paknya...Kalau dapat kat saya,habislah kene "keje" kan dia...Sonata dah tak ada , baby kecik sekali 14 thn...Salam untuk Cik Ayang, & anak2 tu tolong "cubit' sikit pipi masing2...

DUN A. RANI said...

Alhamdulillah dan terima kasih...insya Allah salam disampaikan dan pipi2 ank2 tu akan dicubit manja...mesti dorang tanya pasal ape....he X 3!