Followers

Tuesday, February 24, 2009

Biar Betul!

Selak punya selak bahan2 yang ada dalam ruang siber ni...tetiba aku terbaca satu cerita berkenaan seorang dramatis popular dan pernah menghangatkan waima orang-orang yang tinggal di tempat sejuk (macam brader one z ?) satu ketika dulu yang berasal dari pantai timur. Lama menyepi, akhirnya dramatis ini "keluar semula" dengan kisah ditinggalkan suami dan macam-macam lagi...

Baru-baru ni khabarnya si suami sanggup pulang ke rumah (sebab merajuk?) dengan 3 syarat kepada dramatis tersebut. Syarat-syaratnya adalah:

  1. Aku tak perasan apa dia tulis...
  2. Aku tak ingat dah apa yang ditulis...
  3. Buatkan dia air milo



Bior betui!!! Bertahun tinggalkan rumah...siap "bergaduh" lagi dalam paper, lari pasal tak dapat air milo ropanya! Spesel bebeno air milo dramatis nih!

DUN: Dapat "resepi" buat milo cam dramatis ni...boleh kayo pakcik!

9 comments:

ONE ZABA said...

aku rasa la kan..bukan milo tu yg diidamkan. tukang buat milo kut.

DUN A. RANI said...

ker cara tukang buat milo tu "kaco" milo?

kakngah said...

dramatis mn tu???
itu.. melo denesor ko???

julietchun said...

aku speku dia ade bubuh sesuatu dlm milo tu yg somi takleh lupa,hahahha.

DUN A. RANI said...

ishh...kakngah...punyolah heboh kat paper tu hah...cubo selak2 sapo dramatis tu...tak pulak sobuik lakinyo mintak melo apo...sajo yo tepek melo denesor...sobab nampak "meleleh"!

DUN A. RANI said...

tropong speku kamo tu nampak apa juliet...nanti nampak kalu kamo bgtahu...tak sabar aku nk bukak gerai melo es nih! Pakcik kayo...X 3!

azlanlin said...

Mungkin ada benornya macam kata One-Z, peranan tukang buat "air milo", peminum "air milo", dan "air milo" itu sendiri...

Jadi, apakah "air milo" itu? Adakah air milo seperti dalam gambaran minda kita secara realiti atau ada maksud lain bagi "air milo" itu sendiri...? wakakka

Tolong kupas Dun, One-Z atau sesapa saja.... teman idak berapa paham ler...tentang air milo tu!hehehhe

DUN A. RANI said...

Mungkin gak kan...ayo melo tu punya maksud yang lain...kang dia cakap "direct" kat wartawan mau yg dok baca panas lak...kira "double standard" la tu ye...tapi nape kena mintak2 lak ek? Kan leh dpt cam tu je...!!!

sonata anak kancil said...

sebonarnya air milo kacauan oleh sang isteri tu memang sedap kot...
I'm not properly sure...but my hubby love my neslo/milo/nescafe very much!!!godak air sesedap rasa...
he he he

Dun, air milo cik ayang macam mana?mesti sedap !!!