Followers

Monday, September 14, 2009

Dari Jauh Ku Pohon Maaf...

Hanya kusampaikan doa dan kiriman tulus ikhlas
Dari jauh kupohonkan ampun maaf...

Ucapan ini ditujukan kepada semua rakan-rakan bloggers yang sudi berkongsi cerita...dan berkongsi apa sahaja.., yang sentiasa menceriakan dengan komen-komen, yang menghiasai Taman Teman...yang Terlalu Istimewa...yang selalu menyapa di shoutbox...yang menjadi 'pembaca senyap'...pendek kata yang sudi bertandang ke blog aku ni...

Salam kemaafaan dihulur andai ada terkasar bahasa terlanjur bicara...dalam bercerita ada riak, dalam menyapa ada bongkak...sesungguhnya aku hanya insan biasa...

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin...

Dan...kad ucapan ini aku tujukan untuk korang semua...sila ambil dan gantung tepi tingkap...

DUN: Hari ini aku berjaya 'memiliki' Kelamai Gopenghagen...

34 comments:

Na Shari said...

Thanks for da lovely card... Dah tepek kat blog. Boleh check di http://seharumkayumanis.blogspot.com/2009/09/kad-raya-duit-raya-tekan-comment.html

ONE ZABA said...

Selamat Hari Raya jugak buat Dun sekeluarga. Maaf zahir dan batin ( mana-mana satu la) jika ada terkasar @ terkesat bahasa yg menyinggung hati dan perasaan. moga gembira menyambut syawal.

DUN Behrang 2020 said...

To Na Shari:

Cepat sungguh 'cik posmen' tu ye...leh tambah gaji nih...Slmt Hari Raya...kirim salam kat suami...

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Sama la bro...raya tak balik gopeng ker...

julietchun said...

kalo takde tingkap gantung tepi pintu buleh juge :D
maaf zahir batin jua dari kami sekeluarga :D

psttt : kelamai gopenhagen tu apa?

DUN Behrang 2020 said...

To juliet:

Sama la kita ye...kelamai tu nama lain dia lemang tepung...gopenhagen tu...gopeng daaa...saja tambah yg belakang kasi internasional skit...

pssst: boipren ko dr vietnam tu tak antar kad raya ke...oppps...maaf zahir batin ye...

4 'so' bersaudara... said...

Selamat Hari Raya.. dah amik dah kad... tp blm tempek kat rmh lagi..

* Nak merasa kelamai jugak...

DUN Behrang 2020 said...

To 4 so bersaudara:

Nak kelamai ka...teman tgk td ada byk lagi...hahahaha

xiiinam said...

'EID MUBARAK!

LiNda said...

Wahh.. bukan main meriah mr posto dtg umah saya tadi suh ambik kad.

Mr Dun..,

Membina satu perhubungan berteraskan persahabatan amat mudah .

Namun.. untuk mengekalkannya, memerlukan kekuatan dalaman . Terutama ketika menuturkan or melontarkan kata-kata dan bait prosa yang teratur. Jika salah kata maka akan terpesonglah maksud yang tersirat itu . Pasti mengguris rasa .

Saya juga tidak terkecuali. Dalam pada coretan bergurau senda or sengaja mengusik rasa, ada hati yang terluka .

Makanya... dengan rasa rendah hati dan seikhlas hati , juga memohon maaf secara azamnya .

Moga kita semua bergembira dihari Lembaran bersama ibu/bapa... suami/isteri.. anak2.. kaum keluarga.. sanak saudara .

Terima kasih atas kad itu . Saya amat menghargainya .

Shifu67 said...

Selamat hari rayaaaa.... mahap laaa kalu ado salah silappp


(emmm... kena buat kad raya gak ni... :))

iina said...

Tima kacih ye dun.. nanti saya tepek kat blog ;)

gopenghagen?? hehehehe... nasib dah penah sampai.. copenhangen pun dah smpi gak ;)

Zyma Saad said...

Dato` Seri DUN.....(erkkk, ni doa ku utk ko tau. Mudah-mudahan ko jd DUN nant.)

**Aku mai amik KAD RAYA special ko ni. Aku nak balik tempek kat blog. Dah gediksss sgt nihhh....tak tahan nak gantung KAD RAY ni.
Kuikuikuikui... :)

Hati2 memandu balik ke kampung. kalau ngantuk, stop kat R&R....take a rest. Ni adalah pesanan dari pihak yg tak mampu nak menaja. Hakhakhakhak....

Che' Pit said...

salam DUN,

salam lebaran.. maaf zahir barin yer..

ooo ada kad raya ek, yapi "rumah " sy takde tingkap lak.. hmm takper, sy tepek2 jelah mcm org lain tu, ngeh ngeh ngeh..

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Eid Mubarak!

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Sama-sama lah kita...semoga lebaran kali ini dirayakan dgn penuh keimanan dan kegembiraan...

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Memang kena buat...ramai dok tunggu tu...hehehe!

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Hahaha...gopenghagen dah sampai la...copenhagen? Ontah lah...huhuhuhu!

DUN Behrang 2020 said...

To Zyma Saad:

Amin...nanti kalo aku betul2 jd Dato' Seri ko datang jumpa aku ye...hahaha!

Aku akan ingat pesanan ko tu nanti bila memandu balik kampung...tima kasih...tp aku selalu makan2 je kat R&R...nak test R&R mana paling besh makanan...hahahaha!

DUN Behrang 2020 said...

To Che' Pit:

Tak pe...tepek kat memana pun boleh...asalkan kita saling ingat mengingati antara satu sama lain...

kuIna LadyInRed said...

x mo la gantung kat tingkap nanti angin bawak terbang...

selamat hari raya
maaf zahir & batin
Tiada kesalahan yang sengaja dilakukan dan tiada kesalahan yang tak dapat di maafkan.

kakngah said...

salam DUN..
kad dh amik.. tp lun gantung laei kek ranting pokok gotah yo...

DUN Behrang 2020 said...

To KuIna:

Betul betul betul!...Slmt Hari Raya...

DUN Behrang 2020 said...

To Kakngah:

Ranting pokok gotah tinggi bona...polopah kelapo sawit pun buleh yooo....

sepohonkayu said...

Selamat Hari Raya... Maaf atas segalanya~ Raye datang r umah~

DUN Behrang 2020 said...

To sepohon kayu:

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin...kalau datang dpt duit raya ker...gurau je k!

semutzapi said...

Salam raya YB,

ada tisu tak? gua rasa sebak pulak..

:(

open house jgn lupa jemput gua..
selamat hari raya nooo....

Shifu67 said...

Selamat Hari Raya.... jom makan tart nanas...

Zyma Saad said...

Dato` Seri DUN....

Ko masih makan biskut raya ke? N3 baru mana? Seluruh warganegara M`sia sehati sejiwa 1 M`sia sedang tunggu n3 baru ko....termasuk la aku yg kemaruk nak baca n3 ko.
Lalalalalala..... ;)

SITI JAMALIAH BINTI RAMLI said...

Selamat Hari raya buat DUN , Cik Ayang n anak-anak saudaraku yg. comel. Maaf zahir dan batin. Maaf lambat ucap baru malam ni line elok, seminggu 'monong'. kebel tpon kono curi. Bulan2 poso ni ada jg yg buat hal...Semoga depa dpt petunjuk. bilo nak buast ghumah tbuko kat 2020 ?

DUN Behrang 2020 said...

To semutzapi:

Lu pun sebak gak ke bro...

Lu call je gua bro...kalau tak kat rumah kat kedai pun leh open...raya sebulan...

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Salam raya...tart nanas tuuuu...meleleh...pasni cuba kuih tat kelapa lak...shedapppp!

DUN Behrang 2020 said...

To zyma saad:

Salam raya kat ko gak...

Agak2 la kot ye nunggu n3 baru aku pun...suka suki je ko babitkan 1 malaysia...ko tunggu je la...aku tak puas raya lagi nih....hahahahaha....

DUN Behrang 2020 said...

To Kak CT:

Salam lebaran...

La...patut la lamo tak bersiaran...kabel tpon kono curi...

Rumah ni hah kojap buko kojap tutup...Cik Ayang tak dapek cuti...kami anak beranak dok rumah omak...dapek gak jumpo sedaro maro...