Followers

Tuesday, September 1, 2009

Aku Suka Kamu...!

Menjawab tag kiriman Sonata Anak Kancil a.k.a Madam Za...tag bil. 2.

1. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...

Ni la beg yang aku dok kendong ke hulu ke hilio...kaler itam sbb itam itu menawan...siap dah terbuka lak zipnye tu...tak menyabo!!!

2. Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg kerja anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.

Ishhh...mula-mula suruh cerita sedikit je...pastu suruh ambil gambar...kemudian cerita detail lak...konpius aku...apapun...tadaaaaaaaaa...

Dalam beg ini ada macam-macam benda yang berkaitan dengan kerja aku...nampak je cam sikit tapi kerja aku tak sikit ek!

Selain drp Mr Lappy + sekoq tikuih dengan tali penyambung hayat (hadiah drp seseorang), ada sebuah diari (cenderamata drp GITN) dan sebuah 'beg' cenderamata Kejohanan Sukan Dwi Tahunan SK Slim Village Kali Ke- 20 (tempat simpan alat tulis dan yg sewaktu dengannya...)

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg kerja anda itu.

Suka la...sebab kat dalamnya barang-barang 'tajaan' je...kepada sesiapa yang sudi nak tambah 'koleksi' barang free kat dalam tu dipersilakan...aku tak kisahhhhh...

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda...

Beg itu dibeli di Langkawi...dan barang free kat dalam tuuu...

5. Sila tag 10 yang lain...

Dorang yang lain mesti tengah sibuk...aku simpan dulu tag ni boleh?

DUN: Yesss...solosai utang den ni hah!

19 comments:

LiNda said...

aikk....sikit jek ?

hermm...tak mencabar langsung !
tapi, dah ada lappy tuh okehlah kann..kan...

owh, suka barang tajaan ekh ? hermm.. samalah.. ahaks!

julietchun said...

selalunya org yg dapat barang free ni org baik2 :D saja kipas kamu kot buleh dapat duit raya,kakakakkaka.

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Macam tak mencabar...tp punyalah mencabar masa ni hah...

Dah orang nak bagi...amik je la..kang dikata tolak rezeki...tak gitu? Hahahaha...

DUN Behrang 2020 said...

To juliet:

Orang baik2?...Gatal lak tangan kanan aku ni...kalo gatal tangan kiri baru aku bagi duit raya k! Kalo tak sanggup tunggu...pepagi raya nanti dtg rumah...tp jgn lupa berbaris kat belakang...

Bapak said...

wah DUN dah settle utang tag tue, Bapak belum lagi!

xiiinam said...

Tahniah berjaya menjawab tag....hi..hi..


Dua orang tag saya benda ni...nak kena buat jugalah nampaknya ni!

Che' Pit said...

salam DUN,

hmm yang penting kualiti, bukan kuantiti, tul tak? kalau sebemban brg dalam beg tapi keje tak lah sekualiti timbunan brg2 tu, tak berguna gak..

hehe sy ada 2 beg keje (bukan tamak, tapi utk lain2 kegunaan)

Zyma Saad said...

Beg tu selain sesuai di bawa ke pjbt, ianya juga sesuai jika ekau simpan makanan. Simpan makanan dan makan sorok2 sebelum pukul 3 ptg pada bulan puasa.
Huahuahuahua.....

AMARAN KERAS : JGN IKUT NASIHAT INI YG BOLEH MEMBATALKAN PUASA KAORANG,OK.

DUN Behrang 2020 said...

To Bapak:

Puas bro dapat bayar utang...ada masa bayar cepat2...ramai yg dok nunggu tu...

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Kalau sampai dua org dh tag tu lg la kena cepat bayar...nanti datang lak tiga empat tag...ha tak rayo!

DUN Behrang 2020 said...

To Che Pit:

Salam,

Setuju bebenor...yang penting benda2 penting tu dibawa bersama...kalo idak mau macam ayam berak kapur...

DUN Behrang 2020 said...

To Zyma Saad:

Uihhh...'baek'nye nasihat tu...ekau tgk muko den ni ado rupo org tak poso ko...baik poso sekarang daripado sok kono poso ganti sorang2...ko ekau yg selalu buek cenggitu...hihihi!

semut api said...

Bro,
barang free memang sodap.. :)

Amacam raya ni kereta baru mesti jimat minyak...maklum la rege petrol dah naik lagi...

DUN Behrang 2020 said...

To semut api:

Ekau ni sodap memanjang...

Petrol naik lagi? Hahahahaha...

Zyma Saad said...

Aku ni pompuan.....ada execuse yg boleh diterimapakai dek akal yg waras. Huhuhuhu.....

Tapi aku suka beg yg ko tayang kat kiarorg kat sini. Wehhhh, senang nak ke mana2. Balik kampung pun ok....

azlanlin said...

Kompius jugak bawa beg besor2 time bulan puasa... Ada 'aroma kari n roti canai' bila beg itu melintasi pintu masuk opis.. :)

Kari tertumpah dan kena beg ke bro?

DUN Behrang 2020 said...

To zyma saad:

Sib bek korang pompuan ada excuse...beg tu kalo bwk blk kpg...lps pakaian dalam je la...aku kalo balik kpg bwk beg besar cam nak coti sebulan...

DUN Behrang 2020 said...

To azlanlin:

Hahahaha...memandai je ko...tertumpah kuah ikan patin masak tempoyak jerrrr...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網