Followers

Saturday, July 18, 2009

Keliru...

SMS yang aku terima petang tadi...

"Ene hare dabola saya ada hal baco jumpa askale kerja puinea toka"


DUN:Hahaha...ada berani mau cuba? Hadiah misteri menanti anda...!

19 comments:

iina said...

cuba mende tuh?? cam bahasa spain campur itali jek hehehehe

ku tak sempurna said...

allahuakbar...
aku belum khatam lagi bahasa urdu ni...

hihihi... :P

ONE ZABA said...

bangla tercekik tempe ke tu...

Shifu67 said...

tak paham laaa... ko keliru... aku 2x keliru

GPI SKSV said...

loghat org Gopeng ke? Oh.. lain sangat ni...

sonata anak kancil said...

saya tak dapat khatam bahasa ni, sebab cikgu dah meninggal...

LiNda said...

wah..ada hadiah misteri .
saya mesti cuba cari jawapan
sebab saya nak hadiah tuh !

Zakaria Abdullah Sani said...

Gua teka beb....
"Ini hari ada pertandingan bola....MU & M'sia"(lebih kurang le maksud dia..'Ene hare dabola'..)

'ada hal baco jumpa askale'..jika ada hal..esok jumpa (maksudnya kawan hang ni, nak balik cepat nak tengok bola...)

"...puinea toka"...yang ini gua tak khatam lagi.....punai kena kokak ke..apa ke........mintak jauh simpang malaikat 44.....phuh !!

..berapa % betul...dun-zas

LiNda said...

kah kah kah...

sorry ekh saya tumpang gelak member awak diatas tuh .

statement dia yang last memang ngerriii seh !

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Por favor...cuba lagi ye...hadiah misteri tuh!!!

DUN Behrang 2020 said...

To KTS:

G khatam cepat...hadiah misteri tu lom ada pemenang lg...hihihi!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Ermmm...tercekik stoberi la bro...90% jawapan ko hampir tepat bro...hahahaha (ada jwb ker?)

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Kita shama2 keliru ek...tp aku dah tak keliru sbb "ene hare etu orang cuda campya"...hahahaha!

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Dush...dush...hep...ni bukan loghat org gopeng da...kang tak pasal2 tv ngan set sofa dlm bilik aku tu kena tarik balik...hahahaha!

DUN Behrang 2020 said...

To sonata:

Ye ker...rugi la...ni dh kira bhs 'antarabangsa' gak nih...huhuhu!

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Cepat cari jawapannya...setakat ni lom ada pemenang...kalo tak de gak kita simpan sehingga siri ke 100!!!

DUN Behrang 2020 said...

To zas:

Betul 10% je la bro...yg last tu mmg ngeri bro....hahahahaha....nak guling2 jap....hahahahaha!

Cuba lagi k...!

sepohonkayu said...

dah abes guling ka? nak cube gak.

maksudnyer...

"kamu ada masa, saya ada hal nak jumpe lepas kerja boleh tak?"

bape % betul?

huhhu... bace betul2, nanti sambung guling balek...

huhuhu~

***

DUN Behrang 2020 said...

Ermmm...cubaan yg baik...dari segi % memang belum ada lagi tapi susunan ayatnye menarik, kira da bomb gak la...hahahaha...sambung guling!!!