Followers

Monday, July 27, 2009

Lagu Kita...

Abang Ngah: Ayah tau tak lagu AHMAD DONA?

Aku pandang Cik Ayang, Cik Ayang sekadar angkat bahu.

Aku: Macam mana lagu tu?

Abang Ngah : Macam ni...Ahmad Dona had a farm...e.i.e.i.o...(berlagu sambil berlalu ke ruang tamu.)


DUN: Aku pandang Cik Ayang lagi...Cik Ayang pandang aku...1, 2, 3...Hahahahaha! Tapi tak de la sampai guling-guling k!

25 comments:

arryani said...

Macamana ko kenal ngan Ahmad Dona nih??

Dia ni jiran aku dulu....tapi dah pindah sebab tak tahan ngan perangai aku..aaahahahah

Lawaks tul Ahmad Dona ni...dah jadik lagu plak..

LiNda said...

haha muah haha

lawak okeh .
saya suka arr citer camne,
tak slapstik .. and
tq sbb menceriakan pagi saya ..

DUN Behrang 2020 said...

To arryani:

Uikss...rupanya wujud gak orang ni ye...ko wat pe kat dia sampai pindah randah tu...ni mesti kes kaco lembu dia pepagi buta...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Terima kasih gak sbb entri2 anda pun segar...I followwww...juga menceriakan saya!!!

ku tak sempurna said...

ahmad dhani aku kenal la...
ahmad dona ni adik beradik ahmad dhani la aku rasa..

hihihihi
aku pun taknak gelak guling2

LiNda said...

owh hoh..hoo

jap ekh,
bagi saya sedut napas dulu..
sedut napas.. hembuss !
sedut napas.. hembuss !
ahh.. baru lega okeh .

sebab tadi saya rasa
hidung saya dah sama kembang
cam idung lembu si Ahmad Dona !!

hehe jangan maree..

admin said...

To KTS:

Ko kenal yg glemer jerk...mentang2 ahmad dona x jadi penyanyi...kalo dak dia 'pukul abis' ahmad dhani ko tu...masa tu la br ko nak ngaku kenal dia...biarpun dia x kan pernah kenal ko...hahahaha!

admin said...

To Linda:

Dah...cepat kempiskan balik idung tu...kang lalat, langau, lipas suma masuk...dah tak manissss!

ONE ZABA said...

abang ngah nak ajak makan kat McD je tu....buat-buat la terpelat.

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Ada gak betulnye tu...dok ngulang lgu tu je...apsal aku x phm2 lak ek...pasni kalo dia nyanyi2 aku kena dgr betul2...hehehehe!

iina said...

lagu versi melayu.. aku rasa dia konfius ngan sebutan 'old macdonald' ngan ahmad dona.. dekat2 ler tuh

4 'so' bersaudara... said...

pak Cik!

Ahmad dona... tu, biasa aa
versi lain pun ada..
Mariam jaga kambing...

xiiinam said...

Muahahahahaha..




Gege...

idyavie said...

very funny.. hihihi..
Thanks 4 visit my blog, selalu2 laa update.. nanti ader senang Vie buat contest utk follower2 yg selalu bagi komen kat every post dlm blog vie..

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Kes konpius le tu...budak baru belajar...masuk hari ke-3, suruh nyanyi semula dh betul skit sebutannya...

DUN Behrang 2020 said...

To 4 'so' bersaudara:

Macam2 ada la ni...pakcik tau Anak Rusa Nani je...baru kembang ekor...err...mcm bunga la pulak!!!

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Hahahahahaha....gulp!!!

DUN Behrang 2020 said...

To idyavie:

Ada contest lak...sukeeeeeeeeeee! I followwwwwwwww!!!

kuIna LadyInRed said...

ohhh sy jumpa lembu seksi nie kat atas ladang atas gunung tu tgh nyanyi AHMAD DONA sambil mkn McD

DUN Behrang 2020 said...

To Kulna:

Atas gunung mana tu...ladang teh...cameron ker...

arsaili said...

salam...ahahaha....ahmad dona yg mana la plak..iskk tak baiknya gelakkan org..kah kah kah

DUN Behrang 2020 said...

To arsaili:

Aku tak gelakkan orang...aku gelakkan lembu yg jelitas itewww...kih kih kih!

Rashid said...

haha!! sayapun gelak ni.. best pe lagu tu.

Cuba bayangkan DUN & ANYANG tawa..

DUN Behrang 2020 said...

To Cgu Rashid:

Tawa yg cam dalam hindustan tu boleh...pastu golek2...hahaha!

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室