Followers

Monday, October 12, 2009

CT Situ Sana Sini...

CT tu Cerita Terpilih daaa...takde kena mengena dengan penyanyi tersohor tu...

Tarikh : 3 Oktober 2009
Lokasi : Kawasan Perkelahan Sg. Salu, Kuala Dipang
Aktiviti : Majlis Jamuan Hari Raya + Hari Keluarga PKG Daerah Kinta Selatan

Kak Long dan Abang Ngah yang seronok bermain di gigi air...

Menunggu saat dibenarkan terjun ke dalam sungai dengan penuh 'kesabaran'...

Cik Ayang yang lebih selesa melayan Malihah sambil menikmati juadah...

Kezutan...kek ala-ala di alam rimba yang disediakan oleh Hasri sempena ulang tahun kelahiran aku...tenkiu bro! Suka yang pacak2 tu...

Kek yang JUGA disediakan oleh Hasri untuk boss dia di Kampar...kebetulan tarikh lahir jatuh pada 6 Oktober 2009... nasib baik dua orang je bro bulan ni!

Inilah wajah-wajah dua orang 'selebriti' yang dapat kek tu...sapa potong dulu dia menang!

Yeyeah...time aku sok dapat dua kek sekaligus....kata Si Baju Kuning Bertopi...

*****************************************

Tarikh : 4 oktober 2009
Lokasi: BTPN Perak, Ipoh
Aktiviti: Majlis Sambutan Hari Raya Peringkat BTPN Perak

Mengacau Gulai Kawah...salah satu sebab gulai tu sedap ialah siapa tukang kacau!

Abang Ngah sedang menerima duit raya daripada KPP...Abang Lang (berkopiah membelakangi kamera) sedang menunggu giliran...

Menikmati sup tulang pada malam sebelum majlis berlangsung...meleleh weh!

******************************************

Tarikh : 5 hingga 8 Oktober 2009
Lokasi : Pulau Pangkor
Aktiviti :Penilaian Pertandingan Bahan Teknopen Negeri Perak 2009

Tiada gambar sewaktu penilaian demi keselamatan...hahahahaha! Ada 2 individu yang dikenali di blog ini yang menyertai pertandingan tersebut iaitu Mem Besor Azlan Lin dan GPI SKSV...semoga berjaya! Berikut adalah gambar-gambar yang tidak berkaitan dengan penilaian tersebut...dah sampai pangkor weh! Apalagi...dan tiada 'aktiviti' mencari 'k#t* mamak' dah...

Siapa kata dalam air tak boleh terbang? Ottomen tigaaaa....

Aktiviti paling best...

DUN: Tu sebab lama tak kemas rumah...

26 comments:

PKG KAMPAR said...

Alahai...masuk gak orang terbang tu yer....heeheehee...

Na Shari said...

Gambar-gambar lain KM tengok sepintas lalu...Tapi kat gambar periuk sup tulang tu...masa seolah terhenti!

Dan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Waaaa....Nak sup tulang!(Sambil tahan air liur daripada meleleh)

ONE ZABA said...

macam ku kenal je kedua-dua yang potong kek tu...

DUN Behrang 2020 said...

To PKG Kampar:

Org terbang tu kan super hero...gambar tu leh buat duit pe...!

DUN Behrang 2020 said...

To Na Shari:

Shedap Naaa...ishhh...meleleh lak ayo lio teman ni weh!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Cis...macam mana ko leh kenal kedua2 'selebriti' itu...soalan subjektif ni....hahahahaaha!

Che' Pit said...

hmm patutlah rumah lama x bersapu,
rupanya sibuk dgn xtvt.. hehe sama lah, seminggu lepa busy sikit, sampai x sempat nak vacuum habuk kat rumah.. maybe esok baru start vacuum balik rumah..

opps lupa lak, heppi belated besday.. nasib baik jauh, kalau dekat dah nak kena bg hadiah lak.. nak pos, x sama feel dgn bg dgn tangan sdiri, haha..

ku tak sempurna said...

panjang umurnya
panjang umurnya
panjang umurnya serta muliyaaaaaaaaa...


dah berapa umurnya?? :D

semutzapi said...

YB,
selamat bersantai & berehat..
maklum la bagan pinang menang besar..

haq..haq..haq..haq..

DUN Behrang 2020 said...

To Che' Pit:

Ye la...dh masuk 'fasa sibuk'...minggu depan dh nk ke penang lak...

Tenkiu atas ucapan tu...psl hadiah tu tak penting sgt...yg penting ingatan tu...hehehehe! Uwaaaaaaa!

DUN Behrang 2020 said...

To KTS:

Berapa umurnya?...baru 18 tahun jika dikira @&^%$# tahun yg lepas...

DUN Behrang 2020 said...

To Semutzapi:

Bagan Pinang menang besaq...tp tak leh relax gak...ni nak p pulau pinang lak...18 - 21 ni...

LiNda said...

ekeke..

comel jek foto no 2. Tak sabar dah nak terjun !

alamak ! ada sup tulang lah... cecah ngan roti pun sodap .

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Hahaha...sup tulang tu saja tepek untuk bukak selera...sehingga menjilat tulang daaaa...

kuIna LadyInRed said...

nasib baik labah2 tak buat sarang..
tak pun terlupa password..
hehehe..

nanti saya hantar kek kat email ya dgn banner sekali lebih besar dr yg terpacak kat kek tu!

opsss ucap la dulu moga panjang umur murah rezeki boleh berblogging lagi..

xiiinam said...

Meriahnya....

Selamat hari Kejadian.....



psst: Orang Selekoh tu?Cikgu Din PKG ke? he...he..

Zyma Saad said...

Tuah badan ekkkk dpt makan kek sesedap tu,Dato Seri DUN.

Sakan betul xtvt uols. Cik Ayg ko pun happy je.....

:)

al-lavendari said...

tuu dia, sekali kemas rumah, macam2 khazanah keluar !

Shifu67 said...

happey birthdayyy

DUN Behrang 2020 said...

To KuIna:

Sib bek la labah2 tu tak sempat...hahahaha...lupa password ka? Mau guling2 weh...psl kat sini korang ada menemani...

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Tima kasih...camne leh tau lak ek? Teman lom cakap pun lagi...ni kalo wat contest ke...sure ramai yg leh neka...bankrup pakcik!

DUN Behrang 2020 said...

To zyma saad:

Terharu gak..rupanya ada gak yg 'pandang'...hehehehe! Maklum la..masuk daerah ni pun baru bbrp bulan je...tapi kek tu mmg sedap...

Menjelang hujung tahun ni sakan le nampaknye...pasni ke penang lak...tp pertengahan november kena stop sbb dah dekat time Cik Ayang nak bersalin...

DUN Behrang 2020 said...

To al-lavendari:

Hahahaha...3 dalam 1...pasal kekangan masa...

DUN Behrang 2020 said...

To shifu67:

Umur btambah tak pe kan...jgn saiz perut bertambah...tak gitu?

GPI SKSV said...

TERIMA KASIH

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Sama-sama...errr..???