Followers

Tuesday, March 9, 2010

Kerana Kau...

Dek kerana mamat berbaju melayu pink ni, akhirnya aku terpaksa 'meredah kegelapan dan gerimis malam' (padahal baru jam 8 malam je)...

Dek kerana mamat berbaju melayu pink ni, aku tak senang duduk dari petang semalam selagi tak memiliki...

Dek kerana mamat berbaju melayu pink ni, akhirnya aku berjaya dalam tugasan untuk mendapatkannya...

|
|
|
|
|

tadaaaaaaaaaaa....


Dipamer untuk tujuan bergambar sahaja...
Gambar selepas tidak dapat disiarkan oleh sebab dah tak de...

DUN: Apapun terima kasih kat mamat berbaju melayu pink tu yang berjaya meningkatkan budget aku dan lagi dan lagi...ngeh...ngeh...ngeh...

34 comments:

ONE ZABA said...

petang petang belasah biskut mayat je. cicah milo.

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Selalu cam tu la...tp sejak aku kenal 'dia'...tiba2 perutku jatuh cinta...

xiiinam said...

Pembekal memang hantar dua tiga bungkus je ke setiap premis...di 7-11 selalu ada...sedap!

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Tak pasti la...tp masa beli malam tadi ada la dlm 5-6 bungkus...tu sebab beli dua...ingat nak buat stok...sbb mengikut 'laporan' sgt sukar ditemui...ngeh...ngeh...ngeh!

Che' Pit said...

Wow..

sampai begitu sekali penangan mamat berbaju melayu pink tu..

dek kerana CP pun berbaju pink, maka tolong lah jawab ucapan terima kasih tu..

sama2, ngeh ngeh ngeh..

julietchun said...

memang sedap, tapi harganya juga terangkat.

DUN Behrang 2020 said...

To Che'Pit:

Nasib baik roti tu tak warna pink gak...hahahaha...ngeh...ngeh...ngeh...!

DUN Behrang 2020 said...

To Juliet:

4 hengget sebungkus...tu kalo sebungkus sehari...apapun...tepuk kocek tanya perut!

Che' Pit said...

ooo entry ni pasal CP ker?

sob sob sedihnya, terharu sungguh..
x sangka ada org sudi nak dedicated entry utk CP..

mekasih lah yer, buat susah2 jer
ngeh ngeh ngeh..

DUN Behrang 2020 said...

To CP:

Penat je buat link tu...baru terperasan mamat baju pink ni...mmg lelaki melayu terakhir sungguh la...

Framestone said...

beli kat mane tue

BroFramestone Blog

DUN Behrang 2020 said...

To Framestone:

Mana lagi kalo bukan hypermarket 'terbesar' di Batang Padang...hihihi...TF ler!

kakngah said...

hak yg ni lg sedap dr perasa coklat... skali hadap jek licin.. tggl pelestik yo..

GPI SKSV said...

benda sedappp...

semua orang suka...

duit? boleh cari...

roti sedap susah nak cari..

DUN Behrang 2020 said...

To kakngah:

Pasal pelestik eh tak buleh makan...kalau idak mau licin gak...

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Mmg la benda sedap orang suka...

Apapun aku tak de 'share' ngan company ni yer...

kakyong said...

Lagi sedap kot kalau makan ramai2...

Framestone said...

dah agak dah... tempat teman gak bershoping huhu

tp la kan.. TF ini masih kecik berbanding TF Batu Gajah. Sabtu lepas teman g

BroFramestone Blog

DUN Behrang 2020 said...

To kakyong:

Rasanya camtu ...cuma cepat le abisnye...hihihihi!

Che' Pit said...

ngeh ngeh ngeh,
1st baca takyah klik pun dah tahu dah

saje je buat2 pura2 tak tau..
nak buat surprise konon2..
hmm kan menjadi tu kan

LiNda said...

si mamat berbaju pink + roti warna pink .

wahhh... glamer arrr

iina said...

mcm sedap jek roti tuh.. butterscoth ehhh

Ku Tak Sempurna said...

roti coklat ngan kismis pun sedap........

.
.


.
.


blog mmg berkesan utk megiklankan brg kan... mungkinkah mamat berbaju melayu pink itu dpt komisyen drpd gardenia??? hurrrrmmm... fikir2kan


hihihi

DUN Behrang 2020 said...

To Che'Pit:

Mmg menjadi sungguh 'surprise' tu...kura-kura dalam perahu...apsal kura2 tu ada dalam perahu lak?

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Background yang warna pink tu pun tumpang glamer gak...hihihihi!

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Nampak je dah macam sedap...kalo rasa apalagi la....perghhhhhhh!

DUN Behrang 2020 said...

To KTS:

Blog bukan sahaja berjaya mengiklankan barangan je...orang pun boleh pe...

Nanti kita korek2 brp komisen mamat tu dapat k!

DUN Behrang 2020 said...

To Framestone:

Itu le pusat membeli belah 'kebanggaan' orang2 sekitar bro...hihihi...terutamanya aku...sehari je pun kekadang 2-3 kali g!

Framestone said...

peh... 2-3x sehari tue...

teman seminggu sekali je.. xleh nk g selalu.. kopak duit je mate melilau nk itu ini

BroFramestone Blog

kuIna LadyInRed said...

my feberet to....

ini lah makanan ruji sy sekarang... yg lain semual keluar balik.

DUN Behrang 2020 said...

To KuIna:

goin' to be my 'peberet' too...

rugi x de share ngan gardenia...

DUN Behrang 2020 said...

To Framestone:

Ate...dh situ tempat lalu lalangnya...seminggu sekali tu hari apa...leh gak teropong2...hahahaha!

Che' Pit said...

apsal kura2 tu ada dalam perahu lak?

ooo sebab kura2 takde kat luar perahu lah, ngeh ngeh ngeh

DUN Behrang 2020 said...

To CP:

Dia tanya...dia jawab lak...abistu bila 'murid-murid' nak jawab nih!