Followers

Tuesday, March 23, 2010

Suratan Atau Kebetulan...


Dilaporkan, sejak aku mengenali dunia FB (Facebook) 6 hari yang lalu atas desakan kawan2 sekolej...walau sebelum ni ada ramai lagi kengkawan yang cuba 'menghasut'...tapi kurang berjaya...aku mula jatuh cinta...dan aku rindu...

Dilaporkan juga jumlah 'peminat' aku dalam tempoh 6 hari telah meningkat seramai 58 orang dan bakal menggugat kedudukan mamat baju melayu pink aka lelaki idaman malaya (385) tak lama lagi...kan nombor belakang tu serupa...cuma susunan je...dan abaikan nombor di hadapan tu...

DUN: Bagi laluan....pin pin...pon pon!!!

23 comments:

Che' Pit said...

ngeh ngeh ngeh..
sapa lah mamat baju melayu pink tu kan.. ramai peminat dia kan.. tak terkejar le teman.. mike pecut ler, kasi potong itu man in pink..

DUN Behrang 2020 said...

To CP:

Aiii...dh pandai mike teman dah yer...itu man in pink lom potong lagi ker...errrr?

ONE ZABA said...

kebetulan yang tersurat...

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Tersurat atau disurat atau nak pos surat tu?

Che' Pit said...

ooo kawan teman tadi ajar guna teman/keme dgn mike/kome.. susah2 jer kawan teman tu ajar tadi..

mekasih lah naa..

sat g teman p tanya kat man in pink tu.. tp yg teman tahu, lama dah dia potong..

DUN Behrang 2020 said...

To CP:

Tekun belajo bahase peghak ye...ate dh jumpe bakei mak mentue dari peghak ye?

julietchun said...

aku pon takde fb, cayalah :P

xiiinam said...

Udoh berpesbuk ye mike....

Majau ke hadapan...

DUN Behrang 2020 said...

To JC:

Percayalah...aku digoda dan tergoda sebenarnya....

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

A'ah...nak 'test' kot2 leh kalahkan farah fauzana...

GPI SKSV said...

Bro. Dun: Mutual friend tu ape ye?

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Yang kita cakap2 aritu le...

kakyong said...

Jom ler kita link ke pesbuk plak..rasanya lps ni blog ni harus bersawang jadinya...sbb kat FB lebih cpt dan ringkas.

kakyong said...

oh ye...lupa plak nak ucap selamat bertugas kat tempat baru.

iina said...

wah sudah ada facebook ke leh add jiran setaman nie hehehe ;)

Catwoman said...

Salam DUN......

Apa khabar? Sihatkah ko di sana di saat ini? Huhuhuhu.....

Ko tak ngendap aku kat FB aku pun..
Sampai hati ko ye....
Muahahahaha......

:)

LiNda said...

eee... kereknya !

hahaha

DUN Behrang 2020 said...

To kakyong:

Nanti kita link ye...terima kasih atas ucapan tu...

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Leh jer...tunggu 'kata kunci'nye ye...

DUN Behrang 2020 said...

To catwoman:

Aku sihat alhamdulillah...aku malas nak kacau ko yg dok terbang sana sini tu...

nanti aku ngendap ye...fesbuk aku ni baru lahir 6 hari...masih bertatih...

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Mana ada kerek...hihihi...org kena tinggal ketapi cam ni la...

Alimaz-Kembara Terasing said...

ada FB tapi tak brapa nak minat...

DUN Behrang 2020 said...

To alimaz:

Nape tak minat tu...ye la...yg penting minat kan...