Followers

Monday, March 8, 2010

Serasi Bersama...

6 Mac 2010
Sekitar Majlis Perkahwinan Yus & Iluni
Dewan Orang Ramai Salak Selatan

Apsal kek aku dulu tak tiga tingkat macam ni?

Pengantin diapit oleh ibu masing-masing...

Antara pensyarah dan rakan-rakan yang hadir...

DUN: Biarpun lepas ni kalian jauh di Jepun, kotakan apa yang dikata...acu doakan yang terbaik untuk kalian berdua...

20 comments:

kakngah said...

Dun kawen thn bila pulak..
time sy mwen pun tak lg trend potong kek tinggi menggunung gini...
tp, kalau nk kek kwen tggi camni.. kawen la lg skali.. hiks!!

DUN Behrang 2020 said...

Zaman dh berlalu ngah...tgk yo lah...

den ni pencinto yg setio...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam.....kek tu bleh makan semua ka....

DUN Behrang 2020 said...

To alimaz:

Buleh ja kalau nak...tapi tang kek2 tu je la...tang reben, tiang dan yg sewaktu dengannya...toksah la...hihihi!

LiNda said...

Tahniah utk kedua mempelai.

ermm... dulu kek awak tak tiga tingkat.

Tapi besar gedabak kannns... satu kampung boleh makan . haha

ONE ZABA said...

masa aku kawen dulu rasanya ada kek kismis je. potong kecik2.

DUN Behrang 2020 said...

To Linda:

Sebenarnya dah lupa pun kek tu camner...dok ingat yang lain jer...hihihi!

DUN Behrang 2020 said...

To One Z:

Ok le tu...ralit tetamu dok pilih kismis satu persatu...sampai pagi woooo!

Rashid said...

Mempelai terbang tinggi-tinggi .. tak nak turun-turun..

Moga berbahagia selamanya.

xiiinam said...

Selamat Pengantin baru DUN...


Oooopss!

Framestone said...

maaf lame xlawat sinie.. kebizian melanda.. blog sendiri pun dah carca marba dah

mu dok behrang 2020 ke..??

sonata anak kancil said...

3 tingkat rendah DUN...ko buat kek ikut berapa tahun ko dah kawen...kalau dah 10 tahun - ko buat 10 tingkat...baru bes....!

tak main la takat 3 tingkat ni...kalau ko nak suruh aku buat aku sanggup! ko order je dengan aku....senang!

selamat pengantin baru - kepada pasang tu...bukan ko!

DUN Behrang 2020 said...

To Cgu Rashid:

Terima kasih (jawab bg pihak)...terbang tu terbang gak...jangan tak turun-turun...rugi tak dapat minum fresh oren gelas besar!

DUN Behrang 2020 said...

To xiiinam:

Terima kasih...aku ok jer...sbb sejak Cik Ayang minum Bidadari ni rasa cam pengantin baru jer...oooppsss!

DUN Behrang 2020 said...

To Framestone:

Mmg perasan pun mu lama tak mari sini...dan dijangka pun kebizian mu itu...

Pasal dok behrang 2020 la dok guna DUN Behrang 2020, kalau dak mau buang 2020 tu...hihii...mu dok mana?

DUN Behrang 2020 said...

Tul la...tinggi sikit ek...tp aritu nak alihkan yg 3 tingkat ni pun dah gerun...takut tumbang...ni lak yg 10 tingkat....

Terima kasih atas ucapan tu walau bukan untuk aku....hihihi...jawab bagi pihak daaaaa...

julietchun said...

Selamat pengantin baru. Muka acunya mana? :P

DUN Behrang 2020 said...

To Juliet:

Biasa arrr...tukang ambil gambar mana leh tayang muka...nanti 'skill' lari...hahahaha!

Framestone said...

dok kg padang, behrang stesyen huhuhu

kan dokat dah tue

BroFramestone Blog

DUN Behrang 2020 said...

To Framestone:

Mmg dekat sesangat...kawan pun ramai kat sana...