Followers

Wednesday, April 22, 2009

Terima Kasih Daun Keladi...

Terima kasih kerana sudi "memeriahkan" Majlis Ulang Tahun Ke-1 Blog DUN Behrang 2020...kepada yang tak sempat datang tu, boleh je datang bila-bila masa...cuma tak leh la rasa nasi briyani perasa chicken chop masakan julietchun tu...


Sempena genap setahun ni, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kerana sudi menceriakan hari-hari yang telah aku lalui...meskipun tak pernah bersua muka...(kecuali bbrp orang yang siap ngeteh lg), moga perkongsian ini memberi manfaat dan mengeratkan silaturrahim antara kita!

Dan sebelum "pulang" tu...silakan ambil sorang satu kad yang telah aku sediakan sebagai tanda mata dan hati kita pernah bergurau senda. Maaf andai selama tempoh itu ada bahasa yang mengguris, ada hati yang terhiris...

Istimewa untuk semua rakan bloggers yang mempunyai pautan dan followers yang sudi menjadi pengikut blog ini.

18 comments:

GPI SKSV said...

ok.. sy dah ambil...

DUN Behrang 2020 said...

Wah..jd org pertama ye...dh kenyang ke makan briyani perasa chicken chop tu?

sonata anak kancil said...

Tak pe lah bagi GPI bawak balik dulu tandamata tu, mentang2 dia pembuka majlis, beri keutamaan kpd dia. Sonata yang ke 2...terima kasih , berat bonet kete bawak balik kucing ke Melaka. he he he....

Binjaie said...

tahniah sahabat

GPI SKSV said...

yg lain2 tu tak nak ke?
jual mahal nampaknya..
Harap Dun bungkus2 hntr ke 'rumah' diorang..
jgn membazir.. kang jd amalan setan yg direjam...

4 'so' bersaudara... said...

Salam..

Saya adik-beradik pun nak ambik juga..
jika masih ada...

Kirim salam pada along, angah dan adik2..

iina said...

kad je ke? duit raya takde?? takleh tapau ke nasi goreng chicken chop juliet tuh? hehehe ;)

DUN Behrang 2020 said...

To sonata:

Hahaha! Ustaz kena didahulukan...tu la...mula2 nk bg anak gajah...takut berat sgt...nk bg anak monyet, tak dok diam la pulak...last2 bg ank2 kucen je...manjeeee!

DUN Behrang 2020 said...

To Binjaie:

Terima kasih...jaga kucen2 tu leklok ye...

DUN Behrang 2020 said...

To GPI:

Adus! Nantilah g beli setem banyak2...motor posmen dah ok kot!

DUN Behrang 2020 said...

To 4 'so' bersaudara:

Kongsi dua orang sekor kucen ek...tapi kalo x nak kongsi kat umah uncle byk lg...amik suma pun boleh!

Eh...dh empat ek? Ekspress sinaran pagi ke malam nih?

DUN Behrang 2020 said...

To iina:

Duit raya kena datang masa raya la...tak sangka lak nasi goreng chicken chop juliet tu laku...tak sempat nak tapau...pastu laju je dorang balik rumah memasing...tak tahu kenapa!

Bapak said...

Dun,

Bapak dah ambik. terima kasih yer..

DUN Behrang 2020 said...

To Bapak:

Terima kasih sbb sudi datang, ada masa datang lg ye...jalan leklok ye!

ONE ZABA said...

salam dun...

selamat sambut ulang tahun DUN BEHRANG 2020. terima kasih bagi kad. sorry la lambat wish & lambat ambik kad. baru balik kursus PERASA. seminggu duk dalam hutan Bentong.

DUN Behrang 2020 said...

To one Z:

Ooo ye ke..best tu dok dlm hutan Bentong...lmbt x pe asal selamat!!!

Rashid said...

DUN behrang 2020..
Selamat berhari ulangtahun blog.. moga panjang umur..sihat.. selalu berblog. hehe..

maaf.. lewat sikit..

DUN Behrang 2020 said...

To Cgu Rashid:

Terima kasih...moga sihat selalu juga...dan teruskan berblog sbb blog anda pilihan ramai...!